back

Про звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району

09 серпня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


9 серпня 2016 року
м.Чернігів

Про звіт робочої групи з питання
аналізу освітньої та
господарської діяльності
загальноосвітніх навчальних
закладів Чернігівського району

Заслухавши звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району від 20 липня 2016 року, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району взяти до відома (додається-додаток №1).

2. Рекомендації робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району направити до Чернігівської районної державної адміністрації для організації виконання (додаються- додаток №2).

3. Чернігівській районній державній адміністрації інформувати Чернігівську районну раду про стан виконання рекомендацій робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району у встановлені терміни.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)