back

Про звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району

01 серпня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про звіт робочої групи з
питання аналізу освітньої та
господарської діяльності
загальноосвітніх навчальних
закладів Чернігівського району

Заслухавши звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району від 20 липня 2016 року, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району взяти до відома (додається).

2. Рекомендації робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району направити до Чернігівської районної державної адміністрації для організації виконання (додається).

3. Чернігівській районній державній адміністрації інформувати Чернігівську районну раду про стан виконання рекомендацій робочої групи з питання аналізу освітньої та господарської діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівського району у встановлені терміни.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Узагальнена інформація до проекту рішення...