back

Про затвердження результатів конкурсу та про переможця конкурсу

01 серпня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження результатів
конкурсу та про переможця конкурсу

Розглянувши висновки конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо передачі в оренду цілісного майнового комплексу в складі: будівлі газової котельні, теплових мереж, обладнання газової котельні для обслуговування комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області за адресою: вул. Глібова, 12 смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району та оперативному управлінні відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації (далі об’єкт теплопостачання), відповідно до пункту 16 статті 7 Закону України «Про особливості передачі в оренду чи концесію об’єктів централізованого водо-, теплопостачання і водовідведення, що перебувають у комунальній власності», пункту 6 статті 1 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись пунктом 20 частини 1 статі 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Поновити терміни дії висновків № 1, № 2 конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо передачі в оренду об’єкту постачання.

2. Затвердити висновки № 1, № 2 конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо передачі в оренду об’єкту теплопостачання (додаються).

3. Затвердити акт оцінки цілісного майнового комплексу в складі: будівлі газової котельні, теплових мереж, обладнання газової котельні, для обслуговування комунального закладу «Седнівський навчально-виховний комплекс» Чернігівської районної ради Чернігівської області за адресою: вул. Глібова, 12 смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району та оперативному управлінні відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації (додається).

3. Визнати переможцем конкурсу для укладення договору оренди об’єкту теплопостачання єдиного учасника конкурсу - юридичну особу Публічне акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго», код за ЄДРПОУ 03357671, місцезнаходження якого: 14000, м. Чернігів, вул. Реміснича, 55-Б.

4. Передати в оренду об’єкт теплопостачання юридичній особі - Публічному акціонерному товариству «Облтеплокомуненерго», код за ЄДРПОУ 03357671, місцезнаходження якого: 14000, м. Чернігів, вул. Реміснича, 55-Б.

5. Уповноважити голову Чернігівської районної ради та начальника відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації, як керівника балансоутримувача майна, укласти договір оренди.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань комунальної власності, житлово- комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Пояснювальна записка до проекту рішення...