back

Про роботу Управління Держгеокадастру в Чернігівському районі по врегулюванню земельних відносин

19 травня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


19 травня 2016 року
м.Чернігів

Про роботу управління Держгеокадастру в
Чернігівському районі по врегулюванню
земельних відносин

Враховуючи неповну, неточну та необ»єктивну інформацію в.о. начальника управління Держгеокадастру в Чернігівському районі Чернігівської області С.М.Кузьміна про роботу управління Держгеокадастру в Чернігівському районі по врегулюванню земельних відносин, факти ухилення від співпраці з районною радою, що передбачено пунктом 4 Положення про Головне управління Держгеокадастру в Чернігівській області, відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Вважати інформацію керівника управління Держгеокадастру в Чернігівському районі Чернігівської області про роботу Управління по врегулюванню земельних відносин непідготовленою та такою, що не відображає діяльність Управління по реалізації повноважень Держеокадастру на території Чернігівського району.

2. Визнати, що управління Держгеокадастру в Чернігівському районі не співпрацює з органами місцевого самоврядування.

3. Управлінню Держгеокадастру в Чернігівському районі на чергову сесію надати належно підготовлену інформацію про роботу Управління по врегулюванню земельних відносин.

4. Клопотати перед керівництвом Головного управління Держгеокадастру в Чернігівській області про притягнення до дисциплінарної відповідальності Кузьміна С.М. - в.о. начальника управління Держгеокадастру в Чернігівському районі Чернігівської області.

5. Дане рішення надіслати Голові Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)