back

Про передачу будівлі Новоселівської ЗОШ І ступеня відділом освіти Чернігівської районної державної адміністрації до відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації

19 травня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


19 травня 2016 року
м.Чернігів

Про передачу будівлі Новоселівської
ЗОШ І ступеня відділом освіти
Чернігівської районної державної
адміністрації до відділу культури і
туризму Чернігівської районної
державної адміністрації

Розглянувши звернення відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації від 15 березня 2016 року № 01-15/263 щодо передачі будівлі Новоселівської ЗОШ І ступеня відділом освіти Чернігівської районної державної адміністрації до відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації, лист Чернігівської районної державної адміністрації від 28 квітня 2016 року № 02-15/847 «Про внесення питання на розгляд сесії» та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури від 14 квітня 2016 року «Про передачу будівлі Новоселівської ЗОШ І ступеня», відповідно до статей 78, 137 Господарського кодексу України, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Припинити право оперативного управління та вилучити у відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації будівлю Новоселівської ЗОШ І ступеня, розташовану за адресою: Чернігівський район, с. Новоселівка, вул. Щорса, буд. 28, балансовою (залишковою) вартістю 187 319,00 грн. і передати її в оперативне управління відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації.

2. Начальнику відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації Маханьковій Т.М. забезпечити передачу майна, що зазначене в пункті 1 даного рішення до 31 липня 2016 року.

3. Начальнику відділу культури і туризму Чернігівської РДА Мірошниченко Т.В. утворити комісію з приймання-передачі, забезпечити приймання-передачу вищевказаного майна відповідно до норм діючого законодавства.

4. Уповноважити для участі в роботі комісії начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Нікітенка В.В.

5. Відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради після здійснення заходів з приймання-передачі майна забезпечити внесення відповідних змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівського району.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)