back

Про надання дозволу Чернігівському районному комунальному підприємству «Чернігіврайагробуд» на передачу майна в оренду

29 квітня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про надання дозволу Чернігівському
районному комунальному
підприємству «Чернігіврайагробуд»
на передачу майна в оренду

Розглянувши звернення Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» від 18 квітня 2016 року № 13 про надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна загальною площею 871,1 кв. м, розташованого за адресою: м. Чернігів проспект Миру, 243, відповідно до статті 5 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року “Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин”, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Чернігівському районному комунальному підприємству «Чернігіврайагробуд» на передачу в оренду нежитлового приміщення деревообробного цеху загальною площею 871,1 кв. м., яке знаходяться за адресою м. Чернігів, проспект Миру, 243, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району для деревообробного виробництва.

2. Директору Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзьку Г.М. забезпечити надання майна в оренду відповідно до норм діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко