back

Про внесення змін до Положення про заснування щорічної Премії районної ради та районної державної адміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева

25 квітня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Положення про
заснування щорічної Премії районної
ради та районної державної адміністрації
працівникам загальноосвітніх, дошкільних
та позашкільних навчальних закладів імені
Миколи Мглинцева

Враховуючи пропозиції депутатів Чернігівської районної ради та керівників загальноосвітніх навчальних закладів, відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Внести до Положення про заснування щорічної Премії районної ради та районної державної адміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева, що затверджено рішенням Чернігівської районної ради від 14 травня 2010 року «Про заснування щорічної Премії районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева» наступні зміни:

1.1. Пункт 4 Положення викласти в новій редакції: «4. Висунення кандидатур на відзначення Премією проводиться щорічно до початку навчального року на загальних зборах колективів закладів освіти із застосуванням широкого обговорення, гласності та відкритості, враховуючи результативність роботи претендента попередніх 3 роки».

1.2. Абзац другий пункту 5 Положення викласти в наступній редакції: «На засіданні колегії відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації проводиться розгляд матеріалів щодо претендентів на відзначення Премією. Із загального складу претендентів визначаються три переможці, яких колегія відділу освіти рекомендує до відзначення Премією без зазначення місця при преміюванні».

1.3. Пункт 5 Положення доповнити двома абзацами наступного змісту: «Відділ освіти Чернігівської районної державної адміністрації направляє клопотання постійній комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму щодо відзначення Преміями трьох претендентів. До клопотання додається витяг з протоколу засідання колегії відділу освіти щодо рекомендації про нагородження та копії матеріалів.

Постійна комісія районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму визначає місця претендентів на відзначення Премією та розмір премії кожного з претендентів та відповідно до регламенту роботи районної ради, рішення районної ради від 25 квітня 2014 року «Про порядок підготовки проектів рішень Чернігівської районної ради» готує проект рішення районної ради «Про нагородження щорічної премією районної ради та районної державної адміністрації імені Миколи Мглинцева кращих працівників освіти Чернігівського району».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко