back

Про внесення змін до назви Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 квітня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шоста сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до назви
Шестовицької загальноосвітньої
школи І-ІІ ступенів
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 63, статті 78 Господарського кодексу України, статті 18 Закону України «Про освіту», статті 11 Закону України «Про загальну середню освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2016 року № 15 «Деякі питання регулювання міжбюджетних відносин», з метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у районі та підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу з урахуванням наявного учнівського контингенту, районна рада в и р і ш и л а :

1. З 01 вересня 2016 року змінити назву загальноосвітнього навчального закладу «Шестовицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області» на «Шестовицька загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області».

2. Відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації внести відповідні зміни до правовстановлюючих документів навчального закладу що перейменований та здійснити заходи щодо внесення вказаних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко