back

Про інформацію депутата районної ради Огієнко В.В. щодо діяльності підприємства філії «Смолинський торфобрикетний завод» Державного підприємства «Чернігівторф»

24 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


16 лютого 2016 року
м.Чернігів

Про інформацію депутата районної
ради Огієнко В.В. щодо діяльності
підприємства філії «Смолинський
торфобрикетний завод» Державного
підприємства «Чернігівторф»

Заслухавши та обговоривши інформацію депутата районної ради Огієнко Валентини Володимирівни щодо діяльності підприємства – філії «Смолинський торфобрикетний завод» Державного підприємства «Чернігівторф» та соціального загострення ситуації в колективі через затримку виплати заробітної плати, що спонукає працюючих до протестних дій, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію депутата районної ради Огієнко В.В. щодо діяльності підприємства – філії «Смолинський торфобрикетний завод» Державного підприємства «Чернігівторф» прийняти до відома (додається).

2. Створити робочу групу для вивчення ситуації на місці, що склалася на Смолинському торфобрикетному заводі з наступних депутатів районної ради:

Поліщук В.А. - заступник голови районної ради;
Пономаренко М.Д. - голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку;
Школа І.М. - член постійної комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку;
Мацерук Л.Т. - член постійної комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку;
Огієнко В.В. - член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури;
Власенко Г.Г. - член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури;
Репех В.М. - член постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку;
Шацький А.О. - радник голови Чернігівської районної ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з комунальної власності, житлово – комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко