back

Про затвердження районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2016 рік

23 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


16 лютого 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень на 2016 рік

З метою забезпечення конституційних прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності і правопорядку, спрямування зусиль правоохоронних органів на протидію суспільно - небезпечним протиправним діянням, підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування, виконавчої влади в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статтей 2, 23 Закону України «Про Національну поліцію», статтей 2, 13, 25 Закон України «Про місцеві державні адміністрації», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Комплексну програму профілактики правопорушень на 2016 рік, далі - Програма (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми у процесі виконання районного бюджету у 2016 році.

3. Рекомендувати сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2016 році.

4. Чернігівському районному відділенню поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області через півріччя прозвітувати про хід виконання районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2016 рік.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко