back

9. Про внесення змін до назви Лукашівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 жовтня 2011

Проект

Проект

 

Україна

 

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

( шоста сесія шостого скликання)

РІШЕННЯ

від ______ __________2011 р.

          м.Чернігів

 

Про внесення змін до назви

Лукашівської загальноосвітньої

школи І-ІІ ступенів

Чернігівської районної ради

Чернігівської області

 

          З метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у районі та підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу, з урахуванням наявного учнівського контингенту та рішення загальних зборів уповноважених представників громадян Анисівської територіальної громади від 30.09.2011 року, керуючись п.20 ч.1 ст.43, ч.5 ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та відповідно до ст.18 Закону України "Про освіту", ст.11 Закону України "Про загальну середню освіту",   районна рада вирішила:

          1. Змінити назву навчального закладу "Лукашівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області" на "Лукашівську загальноосвітню школу І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області".

          2. Чернігівській районній державній адміністрації внести відповідні зміни до статутних документів школи, що перейменована, та здійснити заходи щодо державної реєстрації вищевказаних змін.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

 

 

Голова районної ради                                                                         М.Б.Литвин