back

Про дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів

10 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


29 січня 2016 року
м.Чернігів

Про дозвіл комунальному лікувально-
профілактичному закладу «Чернігівська
центральна районна лікарня»
Чернігівської районної ради Чернігівської
області на списання основних засобів

Розглянувши клопотання головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 3 листопада 2015 року № 1522 щодо списання з балансу основних засобів, відповідне погодження Чернігівської районної державної адміністрації та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, враховуючи вимоги пунктів 27 та 29 Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл комунальному лікувально - профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на списання основних засобів:

- кабель відведення до Юкард — 100, інвентарний номер 1049100121, балансова вартість 2 032,00 грн., знос нарахований 30 відсотків;

- кабель відведення до Юкард — 100, інвентарний номер 1049100113, балансова вартість 2 032,00 грн., знос нарахований 32 відсотки.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко