back

Про затвердження Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської районної ради на 2016-2018 роки

10 лютого 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


29 січня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження
Програми сприяння виконанню
повноважень депутатами Чернігівської
районної ради на 2016-2018 роки

З метою забезпечення вимог статей 10,16,17 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" щодо участі депутатів у вирішенні спільних інтересів територіальних громад, їх нагальних потреб, проведенні масових заходів, зустрічей з виборцями, виконанні їх доручень, ведення особистого прийому громадян, відповідно до статті 51 Бюджетного кодексу України, статті 18 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської районної ради на 2016-2018 роки (далі – Програма), що додається.

2. Затвердити Положення про використання коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради (додається до Програми).

3. Чернігівській районній державній адміністрації:

3.1. Передбачати фінансування видатків на реалізацію заходів Програми в межах фінансових можливостей бюджету в процесі виконання районного бюджету у 2016-2018 роках.

3.2. Інформувати районну раду про виконання даної Програми щорічно за підсумками року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко