back

Про Програму покращення матеріально-технічного забезпечення військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією, військових частин, що дислокуються на території Чернігівського району, забезпечення проведення заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони та призову громадян на строкову військову службу на 2016 рік

08 лютого 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про Програму покращення матеріально-
технічного забезпечення
військовозобов’язаних, призваних за
мобілізацією, військових частин, що
дислокуються на території Чернігівського
району, забезпечення проведення заходів з
мобілізаційної підготовки, мобілізації,
територіальної оборони та призову громадян
на строкову військову службу на 2016 рік

З метою сприяння військовим частинам, що дислокуються на території Чернігівського району, якісного виконання ними завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави, забезпечення проведення заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони та призову громадян на строкову військову службу, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статтей 4, 7, 17, 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», статтей 14, 15 Закону України «Про оборону», статтей 1, 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 02 вересня 2013 року № 471/2013 «Про організацію територіальної оборони», районна рада вирішила:

1. Затвердити Програму покращення матеріально-технічного забезпечення військовозобов’язаних, призваних за мобілізацією, військових частин, що дислокуються на території Чернігівського району, забезпечення проведення заходів з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони та призову громадян на строкову військову службу на 2016 рік (далі - Програма), що додається.

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання Програми та інформувати районну раду про її виконання.

2.2. Передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми у процесі виконання районного бюджету у 2016 році.

2.3. Надавати пропозиції районній раді по внесенню змін до Програми щодо додаткового фінансування її заходів (у разі необхідності).

3. Рекомендувати сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2016 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку, законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко