back

Про затвердження Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської районної ради на 2016-2018 роки

28 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження
Програми сприяння виконанню
повноважень депутатами Чернігівської
районної ради на 2016-2018 роки

З метою забезпечення вимог статей 10,16,17 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" щодо участі депутатів у вирішенні спільних інтересів територіальних громад, їх нагальних потреб, проведенні масових заходів, зустрічей з виборцями, виконанні їх доручень, ведення особистого прийому громадян, відповідно до статті 51 Бюджетного кодексу України, статті 18 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської районної ради на 2016-2018 роки (далі – Програма), що додається.

2. Затвердити Положення про використання коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради (додається до Програми).

3. Чернігівській районній державній адміністрації:

3.1. Передбачати фінансування видатків на реалізацію заходів Програми в межах фінансових можливостей бюджету в процесі виконання районного бюджету у 2016-2018 роках.

3.2. Інформувати районну раду про виконання даної Програми щорічно за підсумками року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко