back

Про укладення контракту на новий термін з директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області

22 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про укладення контракту на новий
термін з директором комунального
підприємства «Архітектурно – будівельний центр»
Чернігівської районної ради Чернігівської області

У зв’язку з закінченням 26 січня 2016 року терміну дії контракту, укладеного з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю в Україні, статті 78 Господарського кодексу України, рішення районної ради від 26 грудня 2006 року «Про комунальне підприємство «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області», районна рада в и р і ш и л а:

1. Доручити голові районної ради Ларченку О.М. укласти контракт на новий термін з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області строком на 3 роки з 27 січня 2016 року по 26 січня 2019 року. Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з комунальної власності, житлово – комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко