back

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту в Чернігівському районі на 2016-2020 роки

21 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Програми
розвитку фізичної культури та спорту в
Чернігівському районі на 2016-2020 роки

З метою визначення та забезпечення реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на залучення населення району до активних занять фізичною культурою і спортом, формування здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, зміцнення спортивно-матеріальної бази району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Чернігівському районі на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 05.12.2012 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Затвердити Програму розвитку фізичної культури та спорту в Чернігівському районі на 2016-2020 роки (програма додається).

3. Чернігівській районній державній адміністрації:

- забезпечити виконання даної Програми та інформувати районну раду про її виконання щорічно за підсумками року;

- передбачити фінансування видатків на реалізацію Програми за рахунок бюджетних призначень по галузі “Фізична культура і спорт”, а також інших джерел, не заборонених законодавством, на відповідний бюджетний рік.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко