back

Про затвердження районної Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік

21 січня 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(третя сесія сьомого скликання)


____________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Програми фінансового забезпечення
нагородження відзнаками
районної державної адміністрації
та районної ради на 2016 рік

З метою забезпечення фінансування заходів щодо нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради з відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат та заохочення кращих трудових колективів, територіальних громад, працівників різних галузей господарства району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити районну Програму фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік (далі - Програма), що додається.

2. Районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання цієї Програми.

2.2. Під час формування районного бюджету на 2016 рік передбачити кошти на реалізацію заходів Програм, виходячи з реальних фінансових можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко