back

Про затвердження Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки у Чернігівському районі

11 листопада 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев’ята сесія шостого скликання)


6 листопада 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження Цільової соціальної
програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на
2015-2018 роки у Чернігівському районі

З метою зниження рівня захворюваності і смертності від ВІЛ-інфекції/СНІДу, надання якісних і доступних послуг з профілактики та діагностики ВІЛ-інфекції, насамперед серед представників груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ, послуг з лікування, догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ, на виконання Закону України «Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014 - 2018 роки» та аналогічної обласної програми, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу у Чернігівському районі на 2015-2018 роки (далі-Програма), що додається.

2. Районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання заходів Програми.

2.2. Під час формування районного бюджету на 2016-2018 роки передбачати кошти на реалізацію Програми, виходячи з її завдань та реальних можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС.

Голова районної ради А.М. Дуденко