back

Про внесення змін до списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області, затвердженого рішенням районної ради від 15 січня 2014 року

11 листопада 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев’ята сесія шостого скликання)


6 листопада 2015 року
м.Чернігів

Про внесення змін до списку народних
засідателів Чернігівського районного
суду Чернігівської області, затвердженого
рішенням районної ради від 15 січня 2014 року

Розглянувши подання голови Чернігівського районного суду Чернігівської області від 23.09.2015 року № 423/01-55, відповідно до статей 124, 127 Конституції України, статей 58, 59 Закону України „Про судоустрій і статус суддів“, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області на 2014 – 2018 роки, затвердженого рішенням районної ради від 15 січня 2014 року «Про затвердження списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області» наступні зміни:

1.1. Виключити Черевко Ніну Олександрівну 1984 року народження, зі списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області в зв’язку з перебуванням у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

1.2. Включити до списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області Черевко Євгенія Миколайовича, 1979 року народження, завідуючого Радянськослобідською сільською бібліотекою-філіалом комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Опублікувати внесені зміни до списку народних засідателів Чернігівського районного суду Чернігівської області в Чернігівській районній газеті «Наш край».

3. Рішення районної ради надіслати Чернігівському районному суду Чернігівської області.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Голова районної ради А.М. Дуденко