back

Про закріплення майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району за комунальним підприємством «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради на праві господарського відання

30 жовтня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев'ята сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про закріплення майна, що є спільною
власністю територіальних громад, сіл,
селищ Чернігівського району за
комунальним підприємством «Чернігівське
районне бюро технічної інвентаризації»
Чернігівської районної ради на праві
господарського відання

Розглянувши звернення комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради, з метою впорядкування та забезпечення ефективного використання нерухомого майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, на підставі статей 78, 136 Господарського кодексу України, рішення Чернігівської районної ради від 17 липня 2007 року «Про затвердження Положення про порядок закріплення майна, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління та про затвердження типових форм договорів» керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Закріпити за комунальним підприємством «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради на праві господарського відання нерухоме майно, що є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ Чернігівського району, а саме адміністративну будівлю, вбудовану в житловий будинок, загальною площею 331,8 кв. м., розташовану за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 106.

2. Доручити голові районної ради укласти з комунальним підприємством «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної договір на закріплення майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, на праві господарського відання.

3. Начальнику комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Садчикову С.О. утворити комісію з приймання-передачі, забезпечити приймання-передачу вищевказаного майна відповідно до норм діючого законодавства.

4. Уповноважити для участі в роботі комісії начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Нікітенка В.В.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко