back

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки загальною площею 21,0000 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Краснянської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, право оренди на яку передбачається продати на земельних торгах

27 жовтня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев'ята сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації
про нормативну грошову оцінку
земельної ділянки загальною площею 21,0000 га,
для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва, яка розташована на території
Краснянської сільської ради Чернігівського району
Чернігівської області, право оренди на яку
передбачається продати на земельних торгах

Розглянувши звернення Управління Держземагентства у Чернігівському районі Чернігівської області від 11.09.2015 р. №0-28-03-8433/2-15 щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України ”Про оцінку земель”, керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки загальною площею 21,0000 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Краснянської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, право оренди на яку передбачається продати на земельних торгах, за таким показником: нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 21,0000 га становить 386926,41 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держземагентства у Чернігівському районі, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління фіскальної служби у Чернігівській області, Краснянській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Краснянської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко