back

Про безоплатну передачу частини підвідного газопроводу в комунальну власність Пакульської територіальної громади

26 серпня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( п'ята сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 вересня 2011 року
м. Чернігів

Про безоплатну передачу
частини підвідного газопроводу
в комунальну власність
Пакульської територіальної громади

Розглянувши клопотання комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області від 11.08. 2011 року № 93 про припинення права господарського відання і зняття з бухгалтерського обліку підприємства об’єкта незавершеного будівництва – частини підвідного газопроводу до с. Пакуль Чернігівського району, спорудженого у 1999-2003 роках, балансовою вартістю 196000тис. грн.(сто дев’яносто шість тис. грн.) та безоплатну передачу його у комунальну власність Пакульської територіальної громади, враховуючи рішення Пакульської сільської ради від 14.07.2011 року "Про пропозицію про передачу в комунальну власність Пакульської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва – частини підвідного газопроводу", з метою забезпечення подальшої експлуатації підвідного газопроводу і ведення його бухгалтерського обліку як цілісного закінченого будівництвом об’єкта, відповідно до Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 29 січня 2009 року, керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Припинити право господарського відання комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області на об’єкт незавершеного будівництва – частину підвідного газопроводу до с. Пакуль Чернігівського району, спорудженого у 1999-2003 роках, балансовою вартістю 196000 грн. (сто дев’яносто шість тисяч грн.).

2. Передати безоплатно у комунальну власність Пакульської територіальної громади об’єкт незавершеного будівництва – частину підвідного газопроводу до с. Пакуль Чернігівського району, спорудженого у 1999-2003 роках, балансовою вартістю 196000 грн. (сто дев’яносто шість грн.).

3. Рекомендувати Пакульській сільській раді:

3.1. Прийняти безоплатно зазначений вище об’єкт незавершеного будівництва у комунальну власність територіальної громади для подальшої експлуатації його разом із добудованим у 2011 році газопроводом високого тиску до с. Пакуль Чернігівського району та ведення бухгалтерського обліку як цілісного закінченого будівництвом об’єкта.

3.2. Включити до складу комісії з приймання-передачі об’єкта представників від Чернігівської районної ради:

Клюку Василя Васильовича - начальника комунального підприємства  “Чернігівське районне бюро технічної  інвентаризації”, депутата районної ради;
Маслюк Віру Олександрівну - начальника відділу комунального майна виконавчого апарату Чернігівської районної ради;
Півненко Олену Миколаївну - головного бухгалтера комунального підприємства  “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації”.

4. Комунальному підприємству “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області, після завершення процедури прийняття-передачі об’єкта, зняти його з бухгалтерського обліку та внести відповідні зміни у баланс підприємства по розділу “Необоротні активи” – незавершене будівництво.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин