back

Про нагородження щорічною премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева кращих працівників освіти Чернігівського району

02 жовтня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев'ята сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про нагородження щорічною премією
районної ради та райдержадміністрації
імені Миколи Мглинцева кращих
працівників освіти Чернігівського району

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 14 травня 2010 року «Про заснування щорічної Премії районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева», згідно рекомендацій постійної комісії з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями, рішення колегії відділу освіти райдержадміністрації від 10 вересня 2015 року та відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» районна рада в и р і ш и л а:

1. Нагородити у 2015 році Премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева педагогічних працівників:

1.1. Якубець Тетяну Іванівну – учителя хімії та біології Хмільницького навчально-виховного комплексу – І премія.

1.2. Шолох Ніну Тимофіївну – директора Жавинської ЗОШ І –ІІ ступенів – ІІ премія.

1.3. Лисенко Людмилу Степанівну – учителя історії та правознавства, заступника директора з виховної роботи Киїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів – ІІІ премія.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко