back

Про внесення змін до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки

02 жовтня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять дев'ята сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Програми створення та використання
матеріальних резервів для запобігання, ліквідації
надзвичайних ситуацій техногенного і природного
характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки

З метою забезпечення оперативного проведення заходів по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із сухою, спекотною погодою та збільшенням класу пожежної небезпеки, для здійснення першочергових робіт з ліквідації та запобігання наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виявленням на території району випадків захворювання свиней на африканську чуму, керуючись пунктами 16, 17 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», районна рада в и р і ш и л а :

1. У зв'язку з фактичним збільшенням обсягу фінансування заходів, передбачених Програмою створення та використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки ( далі Програма ), затвердженою рішенням районної ради від 30 грудня 2010 року, додаток 1 до Програми викласти у новій редакції (додається).

2. Внести зміни до номенклатури матеріальних засобів для створення місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі, виклавши додаток 2 у новій редакції (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка