back

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чернігівській районній раді

12 серпня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


7 серпня 2015 року
м.Чернігів

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) Чернігівській районній раді

З метою приведення у відповідність до норм діючого законодавства права юридичної особи на користування земельною ділянкою для обслуговування адміністративних будівель Чернігівської районної ради за адресою м. Чернігів, вул. Шевченка, 48, відповідно до статей 10, 118, 122 Земельного кодексу України, статей 25, 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись пунктом 21 частини 1 статі 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 1,0126 га за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 48, що перебуває в спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та у постійному користуванні Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Голові районної ради А.М.Дуденку після прийняття цього рішення укласти договір на розроблення технічної документації із землеустрою з землевпорядною організацією, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виконання зазначених робіт.

3. Розроблену та погоджену у встановленому законодавством порядку технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 1,0126 га за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 48, що перебуває в спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та у постійному користуванні Чернігівської районної ради Чернігівської області та з витягом з Державного земельного кадастру про земельну ділянку подати на затвердження районній раді.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко