back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 24,5305 га, яка надана в оренду, строком на 5 років, за рахунок земель резерву гр. Лукашевичу Юрію Володимировичу для ведення фермерського господарства на території Андріївської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

12 серпня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


7 серпня 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації
по визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки сільськогосподарського
призначення (рілля) загальною площею 24,5305 га,
яка надана в оренду, строком на 5 років, за рахунок
земель резерву гр. Лукашевичу Юрію Володимировичу
для ведення фермерського господарства
на території Андріївської сільської ради
Чернігівського району Чернігівської області

Розглянувши звернення управління Держземагентства у Чернігівському районі щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України ”Про оцінку земель”, керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 24,5305 га, яка надана в оренду, строком на 5 років, за рахунок земель резерву гр. Лукашевичу Юрію Володимировичу для ведення фермерського господарства на території Андріївської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за таким показником: нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 24,5305 га становить 373565,83 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держземагентства у Чернігівському районі, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління фіскальної служби у Чернігівській області, Андріївській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Андріївської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко