back

Про дозвіл КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» на списання газопроводу

11 травня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( четверта сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2011 року
м. Чернігів

Про дозвіл КЛПЗ «Чернігівська
центральна районна лікарня»
на списання газопроводу

Розглянувши клопотання адміністрації комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» та відповідні погодження Чернігівської райдержадміністрації щодо списання газопроводу середнього тиску, що перебуває в оперативному управлінні комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня», враховуючи вимоги пунктів 28 та 29 Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, керуючись пунктом 20 частини першої статті 43 та пунктами п’ятим і шостим статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Дозволити комунальному лікувально - профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» списати газопровід середнього тиску, інвентарний № 10614840, балансова вартість 7093,00 грн., як такий, що морально застарілий.

2. Списання здійснити відповідно до вимог Положення про порядок відчуження та списання майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 22 травня 2007 року, у порядку, передбаченому діючими нормативно – правовими актами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин