back

Про звільнення від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району» Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 червня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про звільнення від виконання обов’язків
директора комунального підприємства
«Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського
району» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Розглянувши рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 23.06.2015 року щодо звільнення Житника Дмитра Володимировича від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звільнити Житника Дмитра Володимировича від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Агенство інвестиційного розвитку Чернігівського району» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко