back

Про призначення директора комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 червня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про призначення директора комунального
закладу «Чернігівська районна
централізована бібліотечна система»
Чернігівської районної ради Чернігівської
області

Розглянувши рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 23.06.2015 року щодо призначення Лагути Інни Володимирівни на посаду директора комунального закладу «Чернігівська районна центрізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Лагуту Інну Володимирівну директором комунального закладу «Чернігівська районна централізована бібліотечна система» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 30 червня 2015 року терміном на 3 роки.

2. Доручити голові районної ради укласти контракт з Лагутою Інною Володимирівною на умовах діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії та засобів масової інформації та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко