back

Про внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єктів комунальної власності територіальних громад»

11 травня 2011

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( четверта сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 25 травня 2011 року
м. Чернігів

Про внесення змін до рішення
районної ради від 30 грудня 2010 року
«Про прийняття у спільну власність
територіальних громад сіл та селищ
Чернігівського району об’єктів
комунальної власності територіальних
громад»

З метою закріплення на праві оперативного управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, відповідно до ч. 3 ст. 78 Господарського кодексу України, керуючись п. 20 ч. 1 ст. 43, п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до пунктів 1, 2 та додатків до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району об’єктів комунальної власності територіальних громад»:

1.1. Пункт 1 після слів «згідно з додатками 1, 2» доповнити цифрою «3».

1.2. Пункт 2 доповнити після слова «адміністрації» словами «згідно вказаних в пункті 1 додатків».

1.3. Викласти додатки 1, 2 до рішення в новій редакції та доповнити рішення додатком 3 (додаються).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району, з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку, з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями, з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин