back

Про затвердження районної Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2011- 2012 роки

15 лютого 2011

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від ... лютого 2011 року
м. Чернігів

Про затвердження районної
Програми збереження документів,
які не належать до Національного
архівного фонду України, на 2011- 2012 роки

З метою забезпечення збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду, відповідно до Закону України „Про Національний архівний фонд та архівні установи”, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Програму збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2011 - 2012 роки (додається).

2. Комунальній установі “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити виконання визначених у Програмі заходів.

3. Чернігівській районній державній адміністрації в ході виконання районного бюджету на 2011 рік та під час формування районного бюджету на 2012 рік передбачити кошти на фінансування Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин