back

Про продовження дії контракту з редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області Бушай Н.В.

01 червня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про продовження дії контракту з
редактором комунального
підприємства «Редакція
Чернігівської районної газети «Наш
край» Чернігівської районної ради
Чернігівської області Бушай Н.В.

У зв’язку з закінченням 20.06.2015 року терміну дії контракту з Бушай Наталією Вікторівною – редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області, враховуючи подання районної державної адміністрації, відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю в Україні, статті 78 Господарського кодексу України, керуючись пунктами 7, 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Продовжити термін дії контракту з Бушай Наталією Вікторівною – редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 21.06.2015 року по 31.12.2015 року.

2. Доручити голові районної ради Дуденку А.М. укласти контракт на новий термін з Бушай Наталією Вікторівною – редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 21.06.2015 року по 31.12.2015 року. Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко