back

Про звільнення з посади директора Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд»

01 червня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про звільнення з посади директора
Чернігівського районного комунального
підприємства «Чернігіврайагробуд»

Розглянувши звернення Державної податкової інспекції у м. Чернігові Головного управління ДФС у Чернігівській області від 11.02.2015 року № 1244/25-26-23-01-11 та звернення Чернігівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області від 19.02.2015 року № 950/10/25-22-23 щодо вирішення питання про розірвання трудового договору (контракту) з керівником Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Дзядзьком Геннадієм Михайловичем в зв’язку з виникненням у підприємства податкового боргу, а також враховуючи не виконання Дзядзьком Г.М. трудових обов’язків, визначених пунктом 6.9 Статуту підприємства щодо відповідальності директора підприємства за формування та виконання фінансових планів, дотримання фінансової дисципліни, ефективне використання та охорону майна, яке закріплено за підприємством, що призвело до втрати майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, невиконання підприємством зобов’язань щодо сплати податків, збиткової діяльності підприємства, що підтверджується звітами підприємства, відповідно до пункту 96.4 статті 96 Податкового кодексу України, пункту 1 статті 41 Кодексу законів про працю, Статуту підприємства, керуючись пунктом 20 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звільнити Дзядзька Геннадія Михайловича з посади директора Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» за грубе порушення трудових обов’язків керівника підприємства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко