22 квітня 2015

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


11 листопада 2014 року м.Чернігів № 68
Про внесення змін до розпорядження
голови районної ради від 17 травня
2011 року №40 «Про забезпечення
виконання Закону України «Про доступ
до публічної інформації»

З метою забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», керуючись частиною 7 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в зв»язку з кадровими змінами у виконавчому апараті районної ради та змінами у діючому законодавстві про доступ до публічної інформації:

1. Вважати такими, що втратили чинність, пункти 3-9 розпорядження голови районної ради від 17 травня 2011 року №40 «Про забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

2. Доповнити розпорядження пунктами 3-6 наступного змісту:

3. Функції із забезпечення доступу запитувачів до інформації у районній раді покласти на загальний відділ виконавчого апарату районної ради (Бишик І.М.).

4. Начальнику загального відділу виконавчого апарату районної ради Бишик І.М..:

4.1. Запровадити облік запитів на публічну інформацію.

4.2. Забезпечувати системне, своєчасне оприлюднення та оперативне оновлення на веб-сайті районної ради інформації про діяльність районної ради, оприлюднення інформації зазначеної у статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації, форм запитів на інформацію.

5. Працівникам виконавчого апарату районної ради забезпечити оперативне надання до загального відділу виконавчого апарату районної ради інформації про діяльність районної ради з метою її оприлюднення.

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова районної ради А.М. Дуденко