back

Про звіт комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік»

29 квітня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про звіт комунального лікувально –
профілактичного закладу «Чернігівська
центральна районна лікарня» Чернігівської
районної ради Чернігівської області
про діяльність за 2014 рік»

Заслухавши звіт комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1.Звіт комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік взяти до відома (звіт додається).

2.Головному лікарю комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області Руденку Д.М.:

2.1. Забезпечити в 2015 році організацію роботи закладу у відповідності до чинного законодавства з питань охорони здоров’я.

2.2. Активізувати співпрацю з медичними закладами первинної ланки Чернігівського району та медичними закладами третинного рівня медичної допомоги з метою забезпечення належного надання медичної допомоги населенню району та її преємності на всіх етапах.

2.3. Здійснювати заходи по подальшому підвищенню кваліфікаційного рівня медичних кадрів, активного впровадження в практику нових методів діагностики та лікування.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради А.М. Дуденко