back

Про звіт комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік

29 квітня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про звіт комунального закладу «Чернігівський
районний центр первинної медико-санітарної
допомоги» Чернігівської районної ради
Чернігівської області про діяльність за 2014 рік

Заслухавши звіт комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1.Звіт комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2014 рік взяти до відома (звіт додається).

2.Головному лікарю комунального закладу «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області Куниці В.М.:

2.1. Забезпечити в 2015 році організацію роботи закладу у відповідності до чинного законодавства з питань охорони здоров’я.

2.2. Активізувати співпрацю з медичними закладами вторинної ланки Чернігівського району та медичними закладами третинного рівня медичної допомоги з метою забезпечення належного надання медичної допомоги населенню району та її наступності на всіх етапах.

2.3. Здійснювати заходи по подальшому підвищенню кваліфікаційного рівня медичних кадрів, активного впровадження в практику нових методів діагностики та лікування.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...