back

Про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки

29 квітня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної цільової
Програми розвитку сімейних форм
виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
подолання дитячої безпритульності та
бездоглядності на 2011-2016 роки

Заслухавши звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, відповідно до пунктів 16, 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Інформацію Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, що затверджена рішенням Чернігівської районної ради від 25 травня 2011 року, взяти до відома (додається).

2. Чернігівській райдержадміністрації забезпечити фінансування районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності відповідно до затвердженого районного бюджету на 2015 рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради А.М. Дуденко