back

Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин

22 квітня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п'ята сесія шостого скликання)


15 вересня 2011 року
м.Чернігів

Про підвищення ефективності
використання майна спільної
власності територіальних громад
сіл, селищ Чернігівського району
шляхом удосконалення орендних
відносин

З метою підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин та приведення нормативно - правових актів районної ради з питань оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у відповідність до Закону України „Про оренду державного та комунального майна”, керуючись пунктами 19, 20 статті 43 та статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району в оренду (додаток 1 до цього рішення).

2. Затвердити Методику розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додаток 2 до цього рішення).

3. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на право оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додаток 3 до цього рішення).

4. Затвердити типовий договір оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додаток 4 до цього рішення).

5. Керівникам комунальних підприємств, установ, закладів, які є орендодавцями майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, привести орендні відносини у відповідність до цього рішення.

6. Вважати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 29 жовтня 2008 року „Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин”.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин