back

Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств і організацій (установ і закладів), що є об’єктами спільної власності територіальних громад селищ та сіл Чернігівського району та Положення про порядок укладання та розірвання контрактів з ними

09 квітня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять сьома сесія шостого скликання)


__________ 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження Порядку призначення на посаду
та звільнення з посади керівників підприємств і
організацій (установ і закладів), що є об’єктами
спільної власності територіальних громад селищ та
сіл Чернігівського району та Положення про порядок
укладання та розірвання контрактів з ними

З метою відпрацювання єдиного механізму організаційно-правових заходів у разі призначення на посаду або звільнення з посади керівника підприємства і організації (закладу, установи), що є об’єктом спільної власності територіальних громад селищ та сіл Чернігівського району, відповідно до п. 3,4 статті 65 та п.7 статті 78 Господарського кодексу України, статей 15, 19, 36, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити:

1.1. Порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств і організацій (установ, закладів), що є об'єктами спільної власності територіальних громад селищ та сіл Чернігівського району (додаток 1).

1.2. Положення про порядок укладання та розірвання контрактів з керівниками підприємств і організацій (установ, закладів), що є об'єктами спільної власності територіальних громад селищ та сіл Чернігівського району (додаток 2).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності.

Голова районної ради А.М. Дуденко