back

Про затвердження районної Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2015- 2016 роки

28 січня 2015

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


23 січня 2015 року
м.Чернігів

Про затвердження районної
Програми збереження документів,
які не належать до Національного
архівного фонду України, на 2015- 2016 роки

З метою забезпечення збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду, відповідно до Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Програму збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2015 - 2016 роки (додається).

2. Комунальній установі «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити виконання визначених у Програмі заходів.

3. Чернігівській районній державній адміністрації в ході виконання районного бюджету на 2015 рік та під час формування проекту районного бюджету на 2015 рік передбачити кошти на фінансування Програми в межах фінансових можливостей.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко