back

Про комунальну установу „Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області

15 лютого 2011

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( третя сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від ... лютого 2011 року
м. Чернігів

Про комунальну установу
„Чернігівський районний трудовий архів”
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

З метою забезпечення централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб на території Чернігівського району, інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду, а також забезпечення прав та законних інтересів громадян, враховуючи рішення сільських та селищних рад району щодо делегування районній раді власних повноважень по зберіганню архівних документів, відповідно до ст. 23, 28, 29 Закону України “Про Національний архівний фонд та архівні установи”, наказу Державного комітету архівів України від 20.05.2004 року № 58 “Про затвердження Примірного положення про Трудовий архів” та керуючись п. 19, 20 ч. 1 та ч. 2 ст. 43, ч. 4 ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Утворити з 01.03.2011 року комунальну установу “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Затвердити Положення про комунальну установу “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області (додається).

3. Ліквідувати з 01 травня 2011 року Районний трудовий архів при Чернігівській районній раді, утворений рішенням Чернігівської районної ради від 29 серпня 2007 року “Про створення Районного трудового архіву”.

4. Завідувачу комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області здійснити державну реєстрацію комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області за рахунок коштів, виділених із районного бюджету на утримання Районного трудового архіву при Чернігівській районній раді.

5. Голові районної ради забезпечити:
- передачу архівних фондів від Районного трудового архіву при Чернігівській районній раді, що ліквідовується, до комунальної установи “Чернігівський районний трудовий архів” Чернігівської районної ради Чернігівської області;
- в строк до 01.03.2011 року попередження працівників Районного трудового архіву при Чернігівській районній раді про майбутнє вивільнення та дотримання чинного трудового законодавства при вивільненні працівників.

6. Включити новостворену комунальну установу до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

7. Вважати таким, що втратить чинність з 01.05.2011 року, рішення районної ради від 29.08.2007 року “Про створення Районного трудового архіву”.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови Чернігівської районної ради Куйбіду С.І. та постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин