back

Про затвердження Програми по використанню коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради на 2015 рік

17 січня 2015

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


____ грудня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження Програми по використанню коштів
районного бюджету та іншої субвенції на виконання
доручень виборців депутатами районної ради на 2015 рік

З метою забезпечення вимог статей 10,16,17 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" щодо участі депутатів у вирішенні спільних інтересів територіальних громад, їх нагальних потреб, проведенні масових заходів, зустрічей з виборцями, виконанні їх доручень, ведення особистого прийому громадян, відповідно до статті 51 Бюджетного кодексу України, статті 18 Закону України "Про місцеві державні адміністрації"", керуючись пунктом 17 частини 1, частиною 2 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму та Порядок по використанню коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради. (Додаються).

2 Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити фінансування, виконання завдань та заходів Програми на 2015 рік;

2.2. Інформувати районну раду про виконання даної Програми щорічно за підсумками року.

3. Зобов'язати депутатів районної ради у місячний термін з дня визначення загального обсягу коштів районного бюджету та іншої субвенції на виконання доручень виборців депутатами районної ради подати районній раді пропозиції по їх розподілу між районними, сільськими, селищними бюджетами.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради А.М. Дуденко