back

Про звіт комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність

09 грудня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять шоста сесія шостого скликання)


____ грудня 2014 року
м.Чернігів

Про звіт комунального позашкільного
навчального закладу «Гончарівська школа
мистецтв» Чернігівської районної ради
Чернігівської області про свою діяльність

Заслухавши звіт комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність, відповідно до статті 17, пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність узяти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити реалізацію районної цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, затвердженої рішенням районної ради від 25 травня 2011 року.

2.2. Здійснити оснащення сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою позашкільного навчального закладу.

2.3. Активізувати роботу із залучення до занять у школі мистецтв дітей соціально незахищених категорій та дітей «групи ризику».

2.4. Продовжувати роботу із залучення творчої молоді району до участі у всеукраїнських, обласних, районних фестивалях, виставках, конкурсах.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Пояснювальна записка до проекту рішення...