back

Про умови оплати праці заступника голови районної ради

06 грудня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
( перша сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 19 листопада 2010 р.
м. Чернігів

Про умови оплати праці
заступника голови районної ради

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, районна рада
в и р і ш и л а:

1. Визначити умови оплати праці заступника голови районної ради Куйбіди Сергія Івановича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” в межах фонду оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради.

2. Встановити заступнику голови районної ради Куйбіді С.І. на період скликання:

2.1. Посадовий оклад та доплату за 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”.

2.2. Надбавку за вислугу років в розмірі 15 відсотків від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

2.3. Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати заступнику голови районної ради:

3.1. Премію в межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі районної ради, та економії коштів на оплату праці.

3.2. Матеріальну допомогу на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

4. Дане рішення набуває чинності з моменту його прийняття.

Голова районної ради М.Б. Литвин