back

Про безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна

15 жовтня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять п'ята сесія шостого скликання)


____ жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про безоплатну передачу у спільну
власність територіальних громад сіл,
селищ, міст Чернігівської області
нерухомого майна

Розглянувши рішення Чернігівської обласної ради від 18 вересня 2014 року «Про ініціювання питання щодо безоплатної передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області нерухомого майна», з метою вжиття заходів щодо впорядкування, збереження та належного утримання об’єктів, що є в єдиному комплексі з пам’яткою історії національного значення «Садиба родини Лизогубів», розташованих в смт. Седнів Чернігівського району, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області майно, що розташоване за адресою: Чернігівський район, смт. Седнів, вул. Шевченка, 11б та є в єдиному комплексі з пам’яткою історії національного значення «Садиба родини Лизогубів» згідно з додатком.

2. Уповноважити для роботи в комісії з приймання-передачі вищезазначеного майна:

Клюку Василя Васильовича - голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку;

Кудрик Ірину Василівну – керуючого справами виконавчого апарату районної ради;

Маслюк Віру Олександрівну – начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради;

Конюшого Володимира Анатолійовича – начальника відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації (за згодою);

Пантелюх Лілію Петрівну - головного бухгалтера відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації (за згодою).

3. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо передачі вищезазначених об’єктів відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

4. Внести відповідні зміни до додатку 2 «Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району» рішення районної ради від 25 квітня 2014 року «Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району».

5. Скасувати рішення районної ради:

від 15 серпня 2012 року «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області»;

від 17 вересня 2013 року «Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 15 серпня 2012 року «Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко