back

Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області

15 жовтня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять п'ята сесія шостого скликання)


____ жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження ліквідаційного
балансу юридичної особи
Новоселівська загальноосвітня
школа І ступеня Чернігівської
районної ради Чернігівської області

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 27 червня 2014 року «Про припинення юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації в зв’язку з відсутністю учнів», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні " та відповідно до пунктів 11, 14 статті 111 Цивільного кодексу України, статей 59-60 Господарського кодексу України, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити ліквідаційний баланс юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області згідно з додатком.

2. Зобов’язати голову ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області Маханькову Тетяну Михайлівну надати державному реєстратору реєстраційної служби Чернігівського районного управління юстиції документи для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко