back

Про нагородження щорічною премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева кращих працівників освіти Чернігівського району

07 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


1 жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про нагородження щорічною премією
районної ради та райдержадміністрації
імені Миколи Мглинцева кращих
працівників освіти Чернігівського району

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 14 травня 2010 року «Про заснування щорічної Премії районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева», згідно рекомендацій спільного засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями та колегії відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації від 30.09.2014 року «Про нагородження щорічною премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Млинцева кращих працівників освіти Чернігівського району», відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» районна рада в и р і ш и л а:

1. Нагородити у 2014 році Премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева педагогічних працівників:

1.1. Дерев»янко Віру Іванівну, заступника директора з навчально-виховної роботи Количівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – І премія – у сумі трьох мінімальних заробітних плат.

1.2. Виноградну Тетяну Михайлівну, учителя початкових класів Михайло Коцюбинської гімназії – ІІ премія – у сумі двох мінімальних заробітних плат.

1.3. Кирієнка Миколу Петровича, учителя фізичного виховання Михайло Коцюбинської гімназії - ІІІ премія – у сумі однієї мінімальної заробітної плати; Рудник Ніну Іванівну, директора Гончарівської гімназії - ІІІ премія – у сумі однієї мінімальної заробітної плати.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко