back

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району за І півріччя 2014 року

07 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


26 вересня 2014 року
м.Чернігів

Про хід виконання Програми
економічного і соціального
розвитку Чернігівського району
за І півріччя 2014 року

Заслухавши звіт районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2014 року, затвердженої рішенням районної ради від 31 січня 2014 року, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2014 року взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити координацію дій структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району щодо виконання завдань, визначених Програмою економічного і соціального розвитку району на 2014 рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради А.М. Дуденко