back

Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа I ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області

07 жовтня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять четверта сесія шостого скликання)


1 жовтня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження проміжного
ліквідаційного балансу юридичної особи
Новоселівська загальноосвітня школа I ступеня
Чернігівської районної ради Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ", частини 8 статті 111 Цивільного кодексу України, рішення Чернігівської районної ради від 27 червня 2014 року «Про припинення юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації в зв’язку з відсутністю учнів», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області згідно з додатком.

2. Ліквідаційній комісії з припинення юридичної особи Новоселівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області надати ліквідаційний баланс юридичної особи на чергову сесію для затвердження районною радою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко